středa 24. dubna 2013

12 + 12 = 2189

Matematici, nebijte mě.
14.dubna to bylo druhých dvanáct týdnů, co běháme pro SKV. A dohromady s Tinou jsme naběhaly 2189 km na mapách 66 + 67 + 69. Spousty km taky pro SKV naběhal 12HonzaDe, ten to ale raději tají, abychom neměli deprese, že běháme málo :-) 
A to ještě nevím, co nás ještě čeká, protože Tina si vymýšlí speciální úkoly. Třeba minulou neděli chtěla běžet 35 km. A protože se k nám přidal i Jiřík a protože bydlíme každý někde jinde, nebyl to úplně jednoduchý úkol na plánování. Tině to ale nakonec vyšlo skoro přesně a my jsme se s tím nějak vyrovnali :-) Trošku jsme se zablátili, trošku jsme se vzdělali v zeměpise, poznali jsme nové cesty a na oběd jsme byli doma. 

neděle

Kdybyste se někdy nudili, dejte vědět, taky vám něco naplánuju :-)

4 komentáře:

  1. Cvicne koukam, je tam 1554:), ale ja ted beham malicko... zitra rikal Stin, ze pojeme do Phoenixu do IKEA na nakup a ze se pritom probehneme kosek venku... vezmeme stan a zataborime:). pry si mam vzit extra obleceni, kdyby se to protahlo..
    Ja ty penize poslu na konci cervna.. a pak pred koncem roku..:)
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším na další reportáž :-)

      Vymazat
    2. Jiříku, fakt mě mrzí, že jsem nestihla vyfotit ty Tvoje boty obalené bahníčkem s žížalkama!
      Takové nemá jen tak někdo!

      Vymazat
  2. No, pěkně jste mě holky v neděli odrovnaly :o)) Před Opavou jsem už Janu parádně brzdil a nakonec to srabácky zabalil a šel se občerstvit do Globusu :-)
    Ale jinak to byl parádní dlouhý výběh, takže díky za milou společnost a vtipnou konverzaci :o)
    Příště si boty vyfotím před a po, ať pak můžu hledat 10 rozdílů :-))
    Jiřík

    OdpovědětVymazat